Trådløst stegetermometer med bluetooth og app

Posted by   admin   |   Categories :   Køkkenudstyr

Vejen til en god steg

En af de kunder vi har haft med vores seo, er et firma der sælger trådløse stegetermometre til ovn og grill. Da jeg først fik opgaven tænkte jeg: ” Na, ja hvad pokker det skal jo også sælges, men hvor svært kan det være at lave en perfekt flæskesteg ? ”

Dette fik jeg snart svaret på.

Den første jeg lavede var for rød inden i. Så lavede jeg en til og der blev sværene helt sorte, og flæskestegen blev for tør.

 

Så jagten på den perfekte flæskesteg til jul blev forvandlet fra en lidt smart syn på at: ” Så svært kan det vel heller ikke være?”, til : ” Okay, så god er jeg heller ikke til flæskestegen, og det er jul nu her om lidt, måske jeg skulle prøve det trådløse stegetermometer ? “, som jo havde både bluetooth og en app.

Du kan se, og købe stegetermometeret her: https://www.grillmedmere.dk/shop/3-grill-tilbehoer-udstyr/49-grill-n-go-stegetermometer/

trådløst stegetermometer med app og bluetooth

 

At dette lille stegetermometer havde både bluetooth og med en app, kunne jeg først overhovedet ikke forstå. Tænkte det måske var en lidt unødvendig gimmick som så mange andre, meeen så fandt jeg jo ud af at ikke nok med at jeg nok kunne ramme den helt perfekte kernetemperatur på min flæskesteg, jeg kunne nu også med denne app se kernetemperaturen indefra stuen af mens jeg underholdt mine gæster. Og den gav også en notifikation når stegen var færdig.

Okay, hvad hed det stegetermometer så ?

Mærket på dette lille vidunder var Grill N Go. Og du kan som sagt købe det for 299,- kroner ved at besøge ovenstående link. Arbejder jeg for dem, og er min mening derfor farvet ? 100 %. Men ikke desto mindre er det sandt hvad jeg siger her.

Et mærke som har fået ret gode anmeldelser for deres stegetermometer. Jeg aner ikke hvad de ellers laver, men lige præcis den her lille trådløse, bluetooth skønhed, den har de altså ramt lige i anderumpen.

Nå, ja du kan selvfølgelig også bruge den til at måle kernetemperatur på anden end flæskesteg. Den kan også komme op i en anderumpe, eller andre steder på din andesteg.

Og så kan den bruges til at måle kernetemperatur på lam, svinekam, and og mange andre former for stege.

Så efter at have prøvet det der først så ud som en latterlig ny himstregims, som ingen kunne have brug for, har jeg nu lavet de mest perfekte flæskestege know to man 🙂

2 fluer med et smæk, jo tak.

Sådan her fungerer det:

Tags: , ,

december 12, 2016