Scratch Maps i Danmark. Her kan du købe dem, billigt.

Posted by   admin   |   Categories :   Uncategorized

Har du fulgt med i modedillen “Fidget Spinners” ?. Selvfølgelig har du det. De er umulige at komme uden om. Vi har lige fået en ny kunde til vores webbureau

Og den nye kunde sælger de såkaldte ” Scratch Maps”. Jeg er så sikker på at de kna blive lige så store som fidget spinners, så de har fået lov til at skrive deres helt eget indlæg her på bloggen ( og ja jeg håbver selvfølgelig at vi besøge deres hjemmeside, som er her og købe et scratch map)

 

Udsmyk hjemmet med Scratch Maps

billige scratch mapsLeder du efter nyt pynt til hjemmet, og mangler du det helt rigtige at hænge op på væggen? Så giver denne blog dig svaret på, hvad dit næste ophæng skal være. Du har sikkert set produktet før, men måske har du aldrig rigtig tænkt over, hvor man kunne anskaffe sig det. Der er tale om et såkaldt Scratch Map, som hænges op på væggen. Det er et kort, hvor man kan skrabe de områder, man har været rundt i verden. Det giver en enorm rejselyst, og det er med til at bringe alle minderne tilbage, når du sidder og keder dig på en gråvejrsdag herhjemme.

Du kan både få Scratch Map-verdenskort og Scratch Map-Europakort.

Sæt nye mål

Når man har Scratch Maps hængende, har man altid lyst til at kunne skrabe nye områder i verden. Det er fascinerende, hvordan man kan holde øje med, hvor man har været, og hvor man allerhelst vil hen næste gang. Det er med andre ord en god mulighed for at sætte sig nye mål om sine rejser, og det gør det nemmere at sætte ord på, hvorfor man vil til en given destination.

Det er samtidig en god mulighed for at blive geografisk kendt, for det er nemt at lade sig fascinere af et verdenskort. Når man først går tæt på og begynder at kigge rundt, finder man hurtigt ud af nye steder, man måske ikke rigtig kendte til på forhånd. Måske er det sådan, du finder din næste destination.

Fortæl om dine rejser

Er du vild med at dele ud af dine oplevelser, så er Scratch Maps selvfølgelig også sagen. Når du har venner eller familie på besøg, kan du starte fra en ende af og fortælle, hvordan de forskellige steder var, og hvad du oplevede. Når du har skrabet, kan du nemt få et overblik over, hvor du har været, og det giver dig måske også en lidt bedre hukommelse, når du tænker tilbage til dine rejser.

Hør om dine venners rejser

Vil du gerne lade dig inspirere, så lad dine venner fortælle om deres rejser i de områder, hvor kortet endnu er uskrabet. Det kan være sådan en fortælling, som skaber grundlaget for, hvor du vil hen på din næste store tur. Lyt til dine venner, som sikkert har nogle guldkorn i ærmet, og det kan være med til at af- eller bekræfte, at det er der, du skal hen.

Få et anderledes udtryk i hjemmet

Først og fremmest er Scratch Maps selvfølgelig en form for pynt og udsmykning af hjemmet. Det har i mange år været populært med verdenskort, som pryder hjemmet, og det skyldes nok flere ting. Først og fremmest er vi mennesker vilde med at kigge på verden og drømme os væk. Derudover er det flot at se på, og havet og jordens farver giver sammen et flot farvespil. Scratch Maps tager det skridtet videre, og det giver et verdenskort en helt ny dimension.

Man kan sige, at hjemmet får et anderledes udtryk, og selvom det kan virke spøjst at have et stort ”skrabelod” hængende, så giver det rigtig god mening, når man kender historierne bag.

Tags:

september 27, 2017