Photoshop kursus hjalp mig tilbage på arbejde

Posted by   admin   |   Categories :   Kurser

Udover at at arbejde med SEO så er jeg også begyndt at arbejde mere og mere med content marketing. Og der er billeder en stor del. Jeg har tidligere skrevet om kurser i C5 og Navision, som også har hjulpet mig meget til at drive mit firma i den retning jeg gerne ville, men jeg tog også for cirka 4 år siden et kursus i Photoshop. Det tog jeg her: http://www.grafiskekurser.dk/photoshop-kurser/photoshop-kursus-5dage

Og det kursus hjalp mig så meget at det ligefrem fik mig tilbage på arbejdsmarkedet. Det har jeg skrevet en artikel om her.

Jeg fik mit drømmejob tilbagekursus

Jeg har aldrig taget en uddannelse. Efter jeg gik ud af gymnasiet, holdt jeg et sabbatår, hvor jeg tog ud og rejse. Bagefter fandt jeg et arbejde i et firma, der specificerede sig i grafisk design for forskellige hjemmesider. Jeg startede med forskelligt arbejde, der ikke var særlig krævende. Jeg vidste ikke, hvilken uddannelse jeg havde lyst til at starte på, derfor blev jeg ved med at arbejde i firmaet, hvor jeg langsomt lærte flere og flere ting, og jeg fik til sidst en bedre stilling, hvor jeg rent faktisk beskæftigede mig med design.

 

Efter at have arbejdet der i fem år, mistede jeg min stilling, og jeg stod ufaglært og ledig tilbage. Heldigvis var jeg blevet meldt ind i en A-kasse året før, og jeg tog til et møde. De anbefalede, at jeg tog et kursus for ledige, som kunne opkvalificere mig. Jeg valgte Grafiskekurser.dk, fordi de virkede kompetente, og fordi jeg er bosat lidt uden for Kolding, hvor kurserne foregår. Jeg valgte at tage et photoshop kursus.

Jeg havde allerede kendskab til mange af de basis ting, vi blev præsenteret for, men jeg følte aldrig, at jeg havde spildtid på kurset. Underviseren var rigtig god til at give mig flere opgaver, der var udfordringer for mig, som jeg kunne rode med, imens hun hjalp nogle af de andre.

I dag har jeg fået arbejde igen, denne gang i et andet grafisk designfirma. Selvom der er mange andre, der er faglærte, føler jeg ikke længere, at jeg er startet fra bunden. Nu har jeg både masser af erfaring, og jeg er samtidig knivskarp til photoshop. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte Grafiskekurser.dk, ikke kun fordi de var tæt på min bopæl, men fordi jeg lærte helt vildt meget, og fordi jeg i dag har fået mit drømmejob tilbage.

Så hvis du ligesom mig synes du sidder fast i at komme tilbage på arbejdsmarkedet, så prøv et kursus. Det behøver ikke være Photoshop, men de fleste har nu om dage brug for nærmest konstant at være opdateret med viden. Og når du er arbejdsløs har du jo bedre tid til det, eller ?

Her kan du for eksempel se at HK udbyder kurser i Photoshop : http://www.hk.dk/karriere/uddannelse-og-kurser/online-kurser/praesentation-og-grafiske-vaerktoejer/photoshop-cs6

 

august 29, 2016