Kølebokse og varmeapparater til camping

Posted by   admin   |   Categories :   Campingudstyr, Køkkenudstyr

En af vores kunder har været KG Camping, som udover at sælge campingvogne også sælger kølebokse og andet campingudstyr. Du kan blandt andet se de deres kølebokse her : http://www.kg-camping.dk/webshop-campingudstyr/kategori/kolebokse  køleboks

Camping er blevet hot igen efter i mange år at have været noget som man så lidt ned på. Vi har kigget på hvorfor

Camping giver muligheder – både inde og ude

Udover mobiliteten ved at kunne køre sin campingvogn stort set hen hvor man vil, så nævner hovedparten af de kunder som KG Camping i Kolding har, at muligheden for både at kunne nyde udelivet, når det er godt vejr, og indelivet når det er ”dårligt” vejr, som en af de tungtvejende grunde til at de har valgt campingvogn som et udgangspunkt for deres ferier i fremtiden.

Du tænker muligvis at det kan man jo også hvis man bor på hotel, så kan man bare blive på hotelværelset når det regner og/ eller er koldt. Og det er jo fuldstændigt rigtigt, men de erfaringer som vi har hørt fra folk der bruger campinvogn, er at det er markant mere indbydende hurtigt lige at gå udenfor når en byge stopper, når man alligevel sidder i sin campingvogn og tager den ene kølige øl op fra sin køleboks, end det er hvis man sidder på sit hotelværelse.

Og så er der jo naturen

Og den er lige udenfor, hvis du har en campingvogn. Og dette gør det alt andet lige mere attraktivt at forlade sin campingvogn når bygen lige er stoppet. Så er det bare ud af døren, og direkte ud i naturen. Ikke noget med at skulle forlade hotelværelset, tage en bil, bus eller tog ud til naturen og så håbe på at det ikke regner undervejs.

Men det kan jo også være at du har parkeret din campingvogn i centrum af en storby i Europa. Så går du bare ud af døren der, og så står du midt alle de tilbud en storby har. I stedet for at du har fundet et billigt hotel 10-15-20 km udenfor bykernen, hvor du så igen skal have bil, bus eller tog når regnen er stoppet.

Der er mange årsager til at camping er populært, og har været det i mange årtier. Og nå ja, så var der jo det der med den smarte køleboks. De kølebokse kan man både bruge indenfor og sætte til bilbatteriet, men man kan også tage dem med udenfor og så kan de kølebokse holde madvarene kolde i et par timer eller mere.

Se den slags køleboks KG Camping sælger her:

Har du en stor grund til hvorfor du har købt campingvogn, eller hvorfor du overvejer det?

Tags: ,

august 1, 2016