Scratch Maps i Danmark. Her kan du købe dem, billigt.

Posted by   admin   |   Categories :   Uncategorized

Har du fulgt med i modedillen “Fidget Spinners” ?. Selvfølgelig har du det. De er umulige at komme uden om. Vi har lige fået en ny kunde til vores webbureau

Og den nye kunde sælger de såkaldte ” Scratch Maps”. Jeg er så sikker på at de kna blive lige så store som fidget spinners, så de har fået lov til at skrive deres helt eget indlæg her på bloggen ( og ja jeg håbver selvfølgelig at vi besøge deres hjemmeside, som er her og købe et scratch map)

 

september 27, 2017

Campingvogne er hotte lige nu. Se her hvorfor en brugt campingvogn er godt

Posted by   admin   |   Categories :   Campingudstyr

Stort udvalg af brugte campingvogne på KG-camping.dk

KG-camping.dk har et stort udbud af forskellige brugte campingvogne, alle til forskellige pris, forskellige mærker og med forskellige fordele og størrelser. Ligeledes kan der også tilbydes diverse former for campingudstyr. Vognene differentierer i alder, nogle er nyere modeller og andre har flere år bag sig. Eksempelvis er den brugte Dethleffs Camper edition 430 T fra 1994, hvorimod Adria Action 361 LH er fra 2011. Til fælles har alle modellerne, at de er i god stand og kommer til en rimelig pris. De er alle gode alternativer til nyere vogne, som KG-camping.dk også tilbyder på hjemmesiden.

januar 2, 2017

Trådløst stegetermometer med bluetooth og app

Posted by   admin   |   Categories :   Køkkenudstyr

Vejen til en god steg

En af de kunder vi har haft med vores seo, er et firma der sælger trådløse stegetermometre til ovn og grill. Da jeg først fik opgaven tænkte jeg: ” Na, ja hvad pokker det skal jo også sælges, men hvor svært kan det være at lave en perfekt flæskesteg ? ”

Dette fik jeg snart svaret på.

Den første jeg lavede var for rød inden i. Så lavede jeg en til og der blev sværene helt sorte, og flæskestegen blev for tør.

 

december 12, 2016

Photoshop kursus hjalp mig tilbage på arbejde

Posted by   admin   |   Categories :   Kurser

Udover at at arbejde med SEO så er jeg også begyndt at arbejde mere og mere med content marketing. Og der er billeder en stor del. Jeg har tidligere skrevet om kurser i C5 og Navision, som også har hjulpet mig meget til at drive mit firma i den retning jeg gerne ville, men jeg tog også for cirka 4 år siden et kursus i Photoshop. Det tog jeg her: http://www.grafiskekurser.dk/photoshop-kurser/photoshop-kursus-5dage

Og det kursus hjalp mig så meget at det ligefrem fik mig tilbage på arbejdsmarkedet. Det har jeg skrevet en artikel om her.

august 29, 2016

Kølebokse og varmeapparater til camping

Posted by   admin   |   Categories :   Campingudstyr, Køkkenudstyr

En af vores kunder har været KG Camping, som udover at sælge campingvogne også sælger kølebokse og andet campingudstyr. Du kan blandt andet se de deres kølebokse her : http://www.kg-camping.dk/webshop-campingudstyr/kategori/kolebokse  køleboks

Camping er blevet hot igen efter i mange år at have været noget som man så lidt ned på. Vi har kigget på hvorfor

Camping giver muligheder – både inde og ude

Udover mobiliteten ved at kunne køre sin campingvogn stort set hen hvor man vil, så nævner hovedparten af de kunder som KG Camping i Kolding har, at muligheden for både at kunne nyde udelivet, når det er godt vejr, og indelivet når det er ”dårligt” vejr, som en af de tungtvejende grunde til at de har valgt campingvogn som et udgangspunkt for deres ferier i fremtiden.

august 1, 2016

En case om et firma der sælger ERP

Posted by   admin   |   Categories :   Uncategorized

Et firma jeg har hjulpet er et firma der hedder ERPsupporten. Jeg har ikke decideret hjulpet dem med SEO i den traditionnelle forstand, men har mere hjulpet dem med deres kommunikation til deres målgruppe.

Først havde de selv skrevet følgende om sig selv. Det ser rigtigt ud, men hvad tror DU gik galt i deres kommunikation i den her artikel ?

Tips til en mere succesfuld virksomhed

c5-boxDer er rigtigt mange aspekter i at drive en virksomhed – blandt andet at drive den effektivt. Lige så mange aspekter, som der er, lige så mange muligheder er der for skabe et fundament og gennemføre nogle tiltag, der kan optimere din virksomheds vilkår for at drifte sikkert og trygt. Her får du et par guldkorn, du selv konkret kan tage med videre og arbejde med i din virksomhed.

maj 19, 2016