En case om et firma der sælger ERP

Posted by   admin   |   Categories :   Uncategorized

Et firma jeg har hjulpet er et firma der hedder ERPsupporten. Jeg har ikke decideret hjulpet dem med SEO i den traditionnelle forstand, men har mere hjulpet dem med deres kommunikation til deres målgruppe.

Først havde de selv skrevet følgende om sig selv. Det ser rigtigt ud, men hvad tror DU gik galt i deres kommunikation i den her artikel ?

Tips til en mere succesfuld virksomhed

c5-boxDer er rigtigt mange aspekter i at drive en virksomhed – blandt andet at drive den effektivt. Lige så mange aspekter, som der er, lige så mange muligheder er der for skabe et fundament og gennemføre nogle tiltag, der kan optimere din virksomheds vilkår for at drifte sikkert og trygt. Her får du et par guldkorn, du selv konkret kan tage med videre og arbejde med i din virksomhed.

 

Udvikl nye færdigheder

Vi har alle vores styrker og svagheder. Når du driver en virksomhed, bruger du helst dine foretrukne kernekompetencer. Men det skader bestemt ikke at udvikle nye færdigheder. Med et Microsoft C5 kursus kan du få helt styr på bundlinjen og budgetter med det fantastiske regnskabsprogram til mindre virksomheder, som holder helt styr på din bogføring. Er du ikke helt skarp på regnskab og bogføring, så er et C5-kursus en god tids- og ressourcemæssig investering, der kan give dig rigtig meget ro i sindet.

 

Sidder du derimod i en virksomhed, der befinder sig i SMV-segmentet (små og mellemstore virksomheder), så er der også noget for dig. Microsoft NAV er et såkaldt ERP (Enterprise Ressource Planning), som er et fremragende aktiv, der hjælper med at bevare det store overblik og håndtere styringen af opgaver og områder.

 

Med et C5 kursus eller et NAV kursus er du godt på vej til at uddanne dig selv eller dine medarbejdere med nye og lukrative færdigheder, som virkelig kan være et stort plus for virksomheden. Med et godt ERP kursus kan I virkelig arbejde mere effektivt og få mere fra hånden. Microsoft C5 og Microsoft Nav er to helt unikke ERP systemer, som kan udgøre forskellen på det at drive en rigtig sund og effektiv virksomhed og et ineffektivt ditto. Der skal ikke meget til, men det kræver, at du eller dine medarbejdere bruger de fornødne ressourcer, der skal til for at komme ud over rampen.

 

Tilmeld dig allerede i dag

Kan du også se det attraktive i at implementere C5 eller NAV, og er dine it-færdigheder mangelfulde? Så prøv et kursus. Du vil takke dig selv for det bagefter. Du får en ekstra stjerne på dit CV, som virkelig pynter i en mere og mere digital verden. Med et Microsoft C5 kursus eller et Microsoft NAV kursus gør du dig selv en rigtig stor tjeneste, som kan give bonus for din virksomhed. Med styr på finanserne og et gyldent overblik, så er du godt på vej mod en mere effektiv og sund forretning.

 

Ønsker du de mest gunstige vilkår for din virksomhed, og har du en god forretningsplan, så er disse to værktøjer exceptionelle til formålet. Enhver virksomhed, der vil noget seriøst, bør have styr på regnskab, bogføring og styring af opgaver, lager m.v. Men det hele starter med, at du tilegner dig de nødvendige færdigheder, som du får med et godt kursus og gennemgang af de forskellige features i programmerne. Styrk din virksomhed ved at tage dine kompetencer til det næste niveau. Det betaler sig virkelig.

Nøglen til en succesfuld virksomhed ligger i kompetencerne

Tags: , , , ,

maj 19, 2016