Campingvogne er hotte lige nu. Se her hvorfor en brugt campingvogn er godt

Posted by   admin   |   Categories :   Campingudstyr

Stort udvalg af brugte campingvogne på KG-camping.dk

KG-camping.dk har et stort udbud af forskellige brugte campingvogne, alle til forskellige pris, forskellige mærker og med forskellige fordele og størrelser. Ligeledes kan der også tilbydes diverse former for campingudstyr. Vognene differentierer i alder, nogle er nyere modeller og andre har flere år bag sig. Eksempelvis er den brugte Dethleffs Camper edition 430 T fra 1994, hvorimod Adria Action 361 LH er fra 2011. Til fælles har alle modellerne, at de er i god stand og kommer til en rimelig pris. De er alle gode alternativer til nyere vogne, som KG-camping.dk også tilbyder på hjemmesiden.

På KG-camping.dk er det muligt at søge på det mærke, antal af senge, den model, årgang, vægt og pris, man ønsker. Alt dette er oplyst om de forskellige modeller sammen med baggrundsviden og al den anden information, der er brug for, om selve vognen.

På hjemmesiden er der også mulighed for at købe nye modeller fra mærkerne Adria, Hobby, Fendt og Tabbert. Mange af de brugte modeller er også fra disse mærker, men der er samtidig flere modeller fra andre mærker, blandt andet Kabe, Dethleff og Hymer.

I tilfælde af at det er svært at finde ud af, hvilken model og type campingvogn, der skal vælges, har KG-camping.dk flere vejledere klar, der både har individuelle telefonnumre og e-mails, de kan kontaktes på.

Fra købsdato er der en garanti på 6 måneder og en reklamationsret på 2 år. Derudover er KG-camping.dk medlem af Camping Branchen, der sørger for, at klager over mangler eller andre utilfredsstillende bliver behandlet. Dette betyder, at køberen er garanteret, at der ikke er noget galt med campingvognene, selvom de er brugte, og at hvis der er, så er der en instans, som er klar til at tage klager seriøst. Det er til dels derfor, at KG-camping.dks slogan er ’Det er først efter handlen – du oplever forskellen’.

Hvis du leder efter en køleboks til din nye, brugte campingvogn, så kan du finde den her

Og her er en guide til at købe en brugt camping: 7 ting du skal vide inden du køber en brugt campingvogn

 

Tags:

januar 2, 2017